Termeni de utilizare

Notiuni


Termenii "123imob.ro", "site-ul", "S.C. Danfil Jobs S.R.L.", "noi", "compania" reprezinta societatea comerciala Danfil Jobs S.R.L. si serviciile sale oferite prin site-ul 123imob.ro

S.C. Danfil Jobs S.R.L are sediul social in Brasov, str.Str. Zizinului 38 Jud. BRASOV, Loc. BRASOV, avand nr. de inmatriculare in reg. com. J08/3039/2007 , C.U.I. 22705304.

Prin termenul "Utilizatorul" intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-urile 123imob.ro, indiferent de motiv.

Termenii "Regulament", "Acord", "Contract", "Termeni si conditii" sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.


Acceptarea contractului de utilizare


Acest contract se aplica site-ului 123imob.ro, serviciilor si continutului acestuia.

Site-ul, serviciile si continutul 123imob.ro va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul 123imob.ro si serviciile oferite prin intermediul lui. Prin utilizarea sitului, indicati ca acceptati sa respectati "Termenii si Conditiile" noastre.

S.C. Danfil Jobs S.R.L., numita in continuare "Compania", poate revizui acest document oricand, prin actualizarea acestei pagini. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi "Termenii si Conditiile" deoarece acest document va obliga legal. Folosirea in continuare a serviciilor site-ului 123imob.ro reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.


Descrierea serviciilor


Site-ul 123imob.ro ofera utilizatorilor acces la o colectie bogata de resurse si instrumente online care includ oferte referitoare la bunuri imobiliare.

Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca aceste servicii includ si publicitate, iar publicitatea este necesara site-ului 123imob.ro pentru furnizarea serviciilor sale.

123imob.ro nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori sau nu gireaza vreo parere exprimata de catre utilizatori.

123imob.ro actioneaza ca un factor pasiv in distributia online si publicarea informatiilor furnizate de catre utilizatori si nu are obligatia de a verifica in avans materialul publicat de catre utilizatori.


Utilizarea materialelor


S.C. Danfil Jobs S.R.L. va autorizeaza sa vizualizati si sa faceti download la o singura copie a materialelor de pe site-ul 123imob.ro (situl web) doar in scopuri personale si pentru uz necomercial.

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor. Intregul material este proprietatea S.C. Danfil Jobs S.R.L. Compilatia (adica adunarea si rearanjarea) continutului acestui site web este dreptul exclusiv a S.C. Danfil Jobs S.R.L, drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.

Pe serverele care apartin sau care sunt inchiriate de catre S.C. Danfil Jobs S.R.L accesul oricarui utilizator neautorizat este interzis. In caz de incercare si/sau accesare, fara drept, a acestor servere, fapta constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare.


Relatia cu companiile care fac publicitate pe site-urile 123imob.ro


S.C. Danfil Jobs S.R.L ruleaza campanii publicitare si promotii in cadrul site-ului sau.

Corespondenta sau afacerile sau participarea in promotii ale companiilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul site-ului, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a acestor companii. S.C. Danfil Jobs S.R.L nu este raspunzatoare si nu va fi trasa la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare ale site-ului 123imob.ro


Legaturi catre alti furnizori de informatii sau servicii


Site-ul 123imob.ro poate furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece S.C. Danfil Jobs S.R.L nu are nici un control asupra acestor site-uri sau resurse, luati cunostinta si sunteti de acord ca S.C. Danfil Jobs S.R.L nu este responsabila de disponibilitatea acestora si nu garanteaza si nu este responsabila pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse.

Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca S.C. Danfil Jobs S.R.L nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.


Responsabilitati


Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca S.C. Danfil Jobs S.R.L nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube (chiar daca S.C. Danfil Jobs S.R.L a fost inainte informata de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

1) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului 123imob.ro;
2) acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra;
3) declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului 123imob.ro;
4) orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:

1) utilizarea serviciilor site-ului 123imob.ro se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile".
2) S.C. Danfil Jobs S.R.L nu ofera nici o garantie ca:
a) serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra;
b) serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
c) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-ului 123imob.ro si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere;
d) orice eroare de program va fi corectata;
3) Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de S.C. Danfil Jobs S.R.L se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.
4) Toate anunturile publicate pe site-ul www.123imob.ro reprezinta portofoliul acestuia, Compania rezervandu-si dreptul de a le pastra afisate chiar si dupa ce acestea nu vor mai fii valabile, fara insa a mai afisa datele de contact ale persoanelor care au publicat respectivele anunturi, acestea fiind necesare pentru statistica.


Dispozitii generale


Daca vreo prevedere din acest capitol "Termeni si conditii" este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale "Termeni si conditii", acestea ramanand in vigoare. Acesti "Termeni si conditii" constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si S.C. Danfil Jobs S.R.L in privinta utilizarii site-ului 123imob.ro.

Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina.

Prezentul acord constituie unica conventie dintre dumneavoastra si S.C. Danfil Jobs S.R.L si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului 123imob.ro, impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si S.C. Danfil Jobs S.R.L

 
Vom fi bucurosi sa aflam opinia ta ca sa te putem servi mai bine

Lasa parerile sau sugestiile tale aici.
 
Contact  —   Harta site  —   Despre noi  —   Parerile clientilor  —   Politica de confidentialitate  —   Termeni de utilizare