Parerile clientilor

Daca vreti sa scapati de stres pentru a va vinde proprietatea chiar puteti sa va bazati pe acest site. Experienta noastra recenta cu ei a fost foarte placuta, deoarece este chiar usor sa iti adaugi la vanzare casa, poti sa iti adaugi chiar si un tur virtual utilizand softul lor si chiar da rezultate. Eu si sotia mea am fost foarte multumiti.
Bogdan B., Brasov

La inceput am fost suspicios in privinta publicarii anuntului de vanzare a apartamentului in care am stat, deoarece in trecut asteptasem foarte mult pe alte situri imobiliare si nu am fost sunat deloc. Site-ul acesta este cu adevarat profesional si au o echipa foarte draguta care iti ofera suportul telefonic daca nu te descurci sa publici anuntul.
Mihai H., Bucuresti

Cautam sa-mi vand casa si am gasit pe internet acest site. Este cu adevarat foarte fain. Am publicat anuntul si am fost sunata de cateva ori. Inca nu am vandut casa dar sunt foarte optimista.
Adela S., Cluj

Consider ca serviciile voastre sunt sincere si de incredere. Ati fost foarte promti, ati fost disponibili la telefon tot timpul cand v-am contactat pentru a-mi raspunde la intrebarile si nedumeririle mele pe durata vanzarii apartamentului. Va multumesc pentru furnizarea prietenoasa si profesionala a serviciilor imobiliare.
Alin V, Timisoara

Cautam de 2 saptamani un apartament si in sfarsit l-am gasit pe situl vostru. Mi-a fost foarte usor sa caut la voi pe site si sa gasesc ce ma interesat. Vreau sa va multumesc pe aceasta cale.
Alexandru A., Bucuresti

 
Vom fi bucurosi sa aflam opinia ta ca sa te putem servi mai bine

Lasa parerile sau sugestiile tale aici.
 
Contact  —   Harta site  —   Despre noi  —   Parerile clientilor  —   Politica de confidentialitate  —   Termeni de utilizare