Vom fi bucurosi sa aflam opinia ta ca sa te putem servi mai bine

Lasa parerile sau sugestiile tale aici.
 

Stiri imobiliare


29.05.2017
Incompetența face Bucureștiul neîncăpător

O idee bună, implementată prost. Așa putem cataloga proiectul benzilor unice pentru transportul în comun. Nici nu puteam avea alte așteptări de la actuala conducere a Primăriei Capitalei, care a început implementarea de la coadă la cap.


Capital Online
29.05.2017
Clasa politică - o schemă piramidală

Știți ce este aceea o schemă piramidală? Dacă nu ne referim la sistemele de pensii de stat, care funcționează potrivit principiului pay as you go - adică, generațiile active în prezent plătesc pentru cei retrași din activitate - „piramida“ e o schemă Ponzi.


Capital Online
29.05.2017
Haosul din sistemul public

Un participant la cursul Economia pe înțelesul tuturor ne-a rugat să explicăm de ce birocrația din Norvegia sau Franța merge mai bine decât cea din România, dat fiind că argumentele imposibilității calculului economic și al stimulentelor perverse oricum se aplică în cazul oricărui sector public.


Capital Online
29.05.2017
Vin banii europeni! 1 miliard de euro pentru calea ferată

După o perioadă îndelungată de „secetă“, 2017 pare a fi anul de graţie al infrastructurii feroviare din România. Paralel cu semnarea celor mai mari contracte de modernizare a căii ferate, proiecte în valoare totală de aproximativ 1 miliard de euro, Ministerul Transporturilor, prin compania CFR SA, urgentează finalizarea lucrărilor de pe coridorul IV, proiecte care ar fi trebuit recepționate în decembrie 2015.


Capital Online
29.05.2017
Prețuri de transfer: Vă încadrați în profilul de risc al contribuabilului vizat de controlul ANAF?

Toți contribuabilii care au tranzacții intra-grup, indiferent de mărimea afacerii, trebuie să prezinte dosarul prețurilor de transfer dacă le este solicitat de autoritățile fiscale. Din acest motiv, criteriile care plasează sau nu companiile în vizorul Fiscului au devenit o temă de dezbatere și o preocupare majoră în mediul de business.


Capital Online
 
Contact  —   Harta site  —   Despre noi  —   Parerile clientilor  —   Politica de confidentialitate  —   Termeni de utilizare