Vom fi bucurosi sa aflam opinia ta ca sa te putem servi mai bine

Lasa parerile sau sugestiile tale aici.
 

Stiri imobiliare


23.09.2017
Un nou seism, ce a avut magnitudinea de 6,1, s-a produs în Mexic

Un nou seism, ce a avut magnitudinea de 6,1, s-a produs sâmbătă în sudul Mexicului și a fost resimțit în capitala Ciudad de Mexico, la doar patru zile după cutremurul de pământ cu magnitudinea de 7,1 care a făcut aproape 300 de morți în această țară, a anunțat Institutul seismologic mexican, citat de AFP.


Capital Online
23.09.2017
Decizie fără precedent a unei agenții de rating

Agenţia de evaluare Moody's a redus nivelul de creditare al Marii Britanii, argumentând că planurile Guvernului Theresa May, de diminuare a datoriei masive, au fost afectate şi că ieşirea din Uniunea Europeană va avea efecte negative asupra economiei, relatează site-ul agenţiei Reuters.


Capital Online
23.09.2017
Scenariu negativ pentru această iarnă! Declarația ministrului Energiei

Ministrul Energiei, Toma Petcu, a declarat, sâmbătă, la Alba Iulia, că autorităţile sunt pregătite pentru perioada de iarnă, chiar dacă va fi mai frig decât anul trecut.


Capital Online
23.09.2017
ANM: Informare meteo de ploi și vânt puternic în toate regiunile țării, până sâmbătă la ora 23:00

Meteorologii au extins informarea meteo de ploi moderate cantitativ și intensificări temporare ale vântului, valabilă în toate regiunile țării, până sâmbătă la ora 23:00.


Capital Online
23.09.2017
SUA: Trump intenționează să extindă lista țărilor vizate de decretul anti-imigrație

Președintele american Donald Trump ar putea decide să adauge noi țări pe lista celor deja afectate de restricțiile de intrare în SUA prin controversatul său decret anti-imigrație care expiră duminică, transmite AFP.


Capital Online
 
Contact  —   Harta site  —   Despre noi  —   Parerile clientilor  —   Politica de confidentialitate  —   Termeni de utilizare