Vom fi bucurosi sa aflam opinia ta ca sa te putem servi mai bine

Lasa parerile sau sugestiile tale aici.
 

Stiri imobiliare


29.04.2018
Cum va schimba automatizarea piaţa muncii din Romania MINIVACANŢA

Automatizarea va schimba piaţa muncii din România şi asta nu este o noutate pentru nimeni, însă ţara noastră este una din puținele în care transformarea digitală a companiilor va avea un ușor impact negativ pe termen scurt.


Capital Online
29.04.2018
Obiectele prinţesei Marina Sturdza, adjudecate la peste 65.000 de euro

Obiecte care i-au aparţinut prinţesei Marina Sturdza au fost adjudecate, marţi seara, la licitaţia caritabilă organizată de Artmark la Palatul Cesianu-Racoviţă din Capitală la peste 65.000 de euro, conform Agerpres.


Capital Online
29.04.2018
Microsoft anunță noua actualizare pentru Windows 10

Microsoft anunță astăzi noua actualizare pentru sistemul de operare Windows 10, prin care compania își propune să furnizeze cel mai modern și mai sigur sistem de operare. Actualizarea Windows 10 din aprilie 2018 –este cea mai recentă actualizare majoră a sistemului de operare, prin care Microsoft își propune să redea utilizatorilor o parte din cea mai importantă resursă a fiecăruia: timpul.


Capital Online
29.04.2018
Încep lucrările la Pasajul Domneşti

Săptămâna viitoare va începe demolarea construcţiilor amplasate pe raza oraşului Bragadiru, în zona în care va fi construit Pasajul Domneşti


Capital Online
29.04.2018
Cum faci să nu rămâi niciodată fără baterie la telefon

Bateriile externe au devenit un accesoriu obligatoriu pentru utilizatorii de smartphone-uri, iar aceştia au la dispoziţie sute de modele cu diferite forme şi capacităţi.


Capital Online
 
Contact  —   Harta site  —   Despre noi  —   Parerile clientilor  —   Politica de confidentialitate  —   Termeni de utilizare