Vom fi bucurosi sa aflam opinia ta ca sa te putem servi mai bine

Lasa parerile sau sugestiile tale aici.
 

Stiri imobiliare


23.11.2017
Guvernul condus de Mihai Tudose cheltuiește 100.000 euro, bani publici, pentru un târg aeronautic organizat la Singapore

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat a demarat o licitație pentru achiziție de servicii în vederea organizării participării agenților economici la un târg internațional aeronautic.


Capital Online
23.11.2017
Șantierele pentru investiții în imobiliare s-au deschis până și în Cartierul Primăverii

Dovada că boom-ul imobiliar se manifestă și în segmentul de piață de super-lux se poate vedea live, în aceste zile, în cartierul bucureștean Primăverii, unde, înainte de \'89, numai nomenclatura avea acces. Și cu familia Ceaușescu, bineînțeles. Pe ultimele două terenuri de dimensiuni mari neocupate vor apărea mai multe imobile, o amabasadă și un ansamblu de apartamente exclusiviste.


Capital Online
22.11.2017
Care este soiul de strugure din România cu cel mai mare potențial calitativ

Feteasca Neagră, soiul de strugure din România cu cel mai mare potențial calitativ, este cultivat de sute de ani pe suprafeţe însemnate din sudul Moldovei şi din estul Munteniei. Astăzi, acest soi de strugure, îl găsim pe toata suprafaţa României şi chiar în afară. Proprietarii de crame şi enologii îi recunosc calităţile şi reuşesc să i le valorifice la standarde care pot concura oricând cu orice soi clasic.


Capital Online
22.11.2017
Landul Saxonia Inferioară îşi va păstra participaţia deţinută la Volkswagen

Landul Saxonia Inferioară, al doilea mare acţionar al Volkswagen AG, va păstra participaţia deţinută la producătorul auto german, chiar dacă unul dintre partidele aflate la guvernare cere schimbarea modului în care este condus grupul, transmite Reuters.


Capital Online
22.11.2017
Iohannis: Legislaţia omoară birocratic bună parte din întreprinderile mici şi mijlocii

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că legislaţia existentă omoară birocratic o mare parte din întreprinderile mici şi mijlocii, punctând că este nevoie să fie creat cadrul potrivit.


Capital Online
 
Contact  —   Harta site  —   Despre noi  —   Parerile clientilor  —   Politica de confidentialitate  —   Termeni de utilizare