Vom fi bucurosi sa aflam opinia ta ca sa te putem servi mai bine

Lasa parerile sau sugestiile tale aici.
 

Stiri imobiliare


25.07.2017
Philip Morris transformă fabrica de ţigarete din Otopeni printr-o investiţie de 490 mil. euro

Producătorul de ţigarete Philip Morris International a anunţat că va investi circa 490 mil. euro în transformarea fabricii de ţigarete din Otopeni într-o facilitate de producţie pentru HEETS, unităţi folosite pentru dispozitivele electronice IQOS.


Capital Online
25.07.2017
Casa 'Star Trek', scoasă la vânzare la un preţ de 30 milioane de dolari

Marc Bell, finanţator, producător şi fost director executiv al reţelei FriendFinder Networks (cunoscut sub denumirea de părinte corporativ al Penthouse), şi-a pus din nou în vânzare casa sa spaţioasă din Florida de Sud . Deşi preţul iniţial a fost de 35 milioane de dolari iar apoi a scăzut la 29,95 dolari, casa rămâne în continuare cea mai scumpă din oraşul Boca Raton, la nord de Miami.


Capital Online
25.07.2017
INCREDIBIL ce fac proprietarii DEDEMAN. Se RETRAG...

Fraţii Dragoş şi Adrian Pavăl, proprietarii retailerului de bricolaj Dedeman, au anunţat că nu vor mai cumpăra decât trei clădiri de birouri din cele cinci care flanchează mallul AFI Palace Cotroceni din Bucureşti. Astfel, tranzacţia, evaluată iniţial la 164 mil. euro, scade exponenţial şi îşi pierde statutul de cea mai mare vânzare din istoria pieţei româneşti.


Capital Online
25.07.2017
Revine la modă job-ul de agent imobiliar: Numărul agenţiilor a crescut cu 28% într-un an

Numărul agenţiilor imobiliare active în România s-a majorat cu 28% în ultimul an, până la 3.508 firme, care au avut cel puţin zece oferte valabile în piaţă într-o lună, potrivit unor date colectate de Clubul Profesioniştilor în Imobiliare (CPI), care reuneşte mai mulţi brokeri din ţară.


Capital Online
25.07.2017
Casa de modă Jimmy Choo vândută pentru 1,2 miliarde de dolari designerului Michael Kors

Celebra casă de modă de lux Jimmy Choo a fost cumpărată pentru suma de 1,2 miliarde de dolari de designerul american Michael Kors, potrivit BBC. Conform planului de achiziţie, Jimmy Choo urmează să fie deținută în întregime de Michael Kors.


Capital Online
 
Contact  —   Harta site  —   Despre noi  —   Parerile clientilor  —   Politica de confidentialitate  —   Termeni de utilizare