Vom fi bucurosi sa aflam opinia ta ca sa te putem servi mai bine

Lasa parerile sau sugestiile tale aici.
 

Stiri imobiliare


19.04.2018
Religia la care au trecut miliardarii lumii, inclusiv Ion Ţiriac, cel mai bogat român

Este unul dintre cultele religioase care atrage în ultima vreme cei mai mulţi adepţi, iar această biserică are o avere estimată la peste 30 miliarde de dolari.


Capital Online
19.04.2018
UE stopează importurile de carne de vită și pui de la 20 de firme din Brazilia

Uniunea Europeană a decis să elimine 20 de companii braziliene de pe lista societăţilor autorizate să exporte carne de vită şi pui spre cele 28 de state membre, la aproape un an de la izbucnirea scandalului cărnii de vită alterate, a anunţat joi Comisia Europeană, transmite AFP.


Capital Online
19.04.2018
Bursa de la Bucureşti închide în creştere şedinţa de joi

Bursa de la Bucureşti a închis în creştere şedinţa de tranzacţionare de joi, iar indicele de referinţă BET, care arată evoluţia celor mai lichide 13 acţiuni, a urcat cu 0,21%, până la 8.952,47 puncte.


Capital Online
19.04.2018
CCR a admis parţial sesizările privind modificarea legii Statutului judecătorilor şi procurorilor

Curtea Constituţională a României (CCR) a admis parţial, joi, sesizarea formulată de PNL, USR şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) referitoare la modificările aduse Legii 303/2004 privind Statutul judecătorilor şi procurorilor.


Capital Online
19.04.2018
Telefoanele mobile au stimulat creşterea numărului de conturi bancare

Aproape şapte din fiecare 10 adulţi din întreaga lume au în prezent o anumită formă de cont bancar, a informat joi Banca Mondială, în principal graţie proliferării serviciilor de banking de pe telefonul mobil şi a altor programe destinate deschiderii unor conturi bancare în locuri precum India şi Africa sub-sahariană, transmite AP.


Capital Online
 
Contact  —   Harta site  —   Despre noi  —   Parerile clientilor  —   Politica de confidentialitate  —   Termeni de utilizare