Vom fi bucurosi sa aflam opinia ta ca sa te putem servi mai bine

Lasa parerile sau sugestiile tale aici.
 

Stiri imobiliare


20.02.2018
Hackerii nord-coreeni devin mai agresivi decât hackerii chinezi, susţine o firmă americană de securitate cibernetică

Hackerii nord-coreeni devin mai agresivi decât hackerii chinezi, a atras marţi atenţia o firmă americană specializată, spunând despre un grup de piraţi informatici având legătură cu Phenianul că reprezintă "o ameninţare avansată persistentă", conform Agerpres.


Capital Online
20.02.2018
Exporturile de ceasuri elveţiene au crescut exploziv în ianuarie

Exporturile de ceasuri elveţiene au început anul 2018 cu cel mai puternic ritm de creştere din ultimii cinci ani, stimulate de cererea solidă pentru ceasuri scumpe în Asia precum şi de faptul că în 2018 Anul Nou Chinezesc a fost sărbătorit mai târziu decât în 2017, transmite Bloomberg.


Capital Online
20.02.2018
EY: Finanţele aşteaptă luarea de poziţie din partea BNR şi ASF în privinţa impozitării veniturilor din criptomonede

Ministerul de Finanţe aşteaptă ca autorităţi precum Banca Naţională şi Autoritatea de Supraveghere Financiară să ia poziţie privind criptomonedele, pentru că aceste câştiguri reprezintă venituri din alte surse, susţine Alex Milcev, partener, lider al departamentului de Asistenţă Fiscală, EY România, într-un comunicat de presă.


Capital Online
20.02.2018
Dăncilă: Ne vom mobiliza pentru creșterea ratei de absorție a fondurilor europene

Premierul Viorica Dăncilă va avea, la Bruxelles, întâlniri cu lideri europeni, printre care preşedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, şi cel al Consiliului European, Donald Tusk, ea afirmând că va intensifica acţiunile de politică externă. Vizita va avea loc în perioada 19-21 februarie 2018, potrivit Mediafax.


Capital Online
20.02.2018
Venezuela, primul stat care emite propria criptomonedă

Venezuela a devenit primul stat care emite o criptomonedă, numită El Petro. Moneda digitală a fost lansată în încercarea de a depăşi criza economică pe care o traversează ţara, potrivit Mediafax.


Capital Online
 
Contact  —   Harta site  —   Despre noi  —   Parerile clientilor  —   Politica de confidentialitate  —   Termeni de utilizare