Despre noi

123Imob - vanzari, cumparari si inchirieri proprietati imobiliare

 

 

Inca de la lansare ne-am dorit sa oferim oportunităţi reale de tranzactii imobiliare pentru vizitatorii portalului nostru. Serviciile noastre constau in facilitarea tranzactiilor imobiliare intre vanzatori si cumparatori. Atat vanzatorii cat si cumparatorii pot publica anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere de locuinte, terenuri, etc... intr-un format online la standarde inalte de calitate.

Site-ul nostru ofera foarte multe facilitati utilizatorilor, punandu-le la dispozitie o gama larga de metode prin care pot sa isi faciliteze cumpararea sau vanzarea imobilelor lor. Dintre aceste facilitati putem enumera urmatoarele: publicarea rapida a anunturilor de vanzare / cumparare; evidentierea anunturilor imobiliare in rezultatele cautarilor; promovarea prin bannere pe site-ul nostru; posibilitatea platii prin SMS a anunturilor publicate (cea mai rapida metoda de plata); etc...

Pe o piata, care, din pacate, in acest context de criza se afla intr-o stagnare, nevoia de a apela la profesionisti este esentiala. Portalul nostru imobiliar va raspunde tuturor cerintelor d-voastra: rapiditate, eficienta, calitate.

O data listata pe 123imob.ro, proprietatea d-voastra este vizionata gratuit si fara niciun efort de potentialii cumparatori, totul realizandu-se in fata unui calculatorului. Acest prim mijloc de contact, virtual, scuteste timpii morti si reduce substantial timpul necesar vanzarii unui imobil. Se elimina vizionarile fizice ale unei proprietati care din start nu aveau sanse de concretizare. Cumparatorii pot sa vada zeci sau chiar sute de proprietati intr-un timp record si in final reusesc sa ia o hotarare avizata, iar proprietarul nu mai este nevoit sa discute decat cu potentialii cumparatori, cei direct interesati de locuinta respectiva.

www.123imob.ro a identificat nevoia informarii utilizatorilor sai, astfel incat am lansat sectiunea "Sfaturi imobiliare", un ghid imobiliar online destinat vizitatorilor portalului, persoane fizice, care se află în faţa unei tranzacţii imobiliare, indiferent de tipul acesteia: închiriere, cumpărare, vânzare, prin sau fără intermediul unei agenţii imobiliare. Pentru că dorim ca acest ghid să prezinte informaţii utile şi să fie mereu în temă cu tendinţele pieţei, vă invităm să îl parcurgeţi, să îl analizaţi şi să îl comentaţi.

Apreciem implicarea dumneavoastră, vom ţine cont de comentariile pe care le veţi trimite şi vă invităm să propuneţi noi teme care să adauge un plus de valoare ghidului imobiliar pe care dorim să îl construim împreună.

Va multumim pentru vizitarea site-ului nostru si asteptam sa punem site-ul sa lucreze pentru d-voastra!


DANFIL COMPANY S.R.L

DEPARTAMENT IMOBILIARE:
Str. Zizinului nr. 36, 38
Cod postal: 500403
Brasov, Romania
Tel: 0268 - 311 547
       0368 - 412 996
Fax: 0268 - 326 136
Mobil: 0722 - 684 934
Email: [email protected]
Web: www.123imob.ro

 
Vom fi bucurosi sa aflam opinia ta ca sa te putem servi mai bine

Lasa parerile sau sugestiile tale aici.
 
Contact  —   Harta site  —   Despre noi  —   Parerile clientilor  —   Politica de confidentialitate  —   Termeni de utilizare