Sfaturi imobiliare

Rolul portalurilor imobiliare, ca sursă de informare, este foarte important pentru furnizarea de informaţii imobiliare pertinente si de calitate clienţilor săi.

www.123imob.ro a identificat această nevoie şi este în măsură de a prezenta o noua facilitate, care, suntem convinşi, va fi bine primită. Lansăm, aşadar, sectiunea "Sfaturi imobiliare", un ghid imobiliar online destinat vizitatorilor portalului, persoane fizice, care se află în faţa unei tranzacţii imobiliare, indiferent de tipul acesteia: închiriere, cumpărare, vânzare, prin sau fără intermediul unei agenţii imobiliare. Pentru că dorim ca acest ghid să prezinte informaţii utile şi să fie mereu în temă cu tendinţele pieţei, vă invităm să îl parcurgeţi, să îl analizaţi şi să îl comentaţi.

Apreciem implicarea dumneavoastră, vom ţine cont de comentariile pe care le veţi trimite şi vă invităm să propuneţi noi teme care să adauge un plus de valoare ghidului imobiliar pe care dorim să îl construim împreună.

  • Pentru cumparatori

  • Pentru vanzatori

  • Informatii juridice

  • Ce trebuie să-i cereţi unui agent imobiliar şi cum îl alegeţi

 
Vom fi bucurosi sa aflam opinia ta ca sa te putem servi mai bine

Lasa parerile sau sugestiile tale aici.
 
Contact  —   Harta site  —   Despre noi  —   Parerile clientilor  —   Politica de confidentialitate  —   Termeni de utilizare